A márványmozaik előnye és fejlesztése

- Jan 29, 2020-

A márványmozaik előnyei és fejlődése

A kő, mint kiváló minőségű épület-dekorációs anyag, a legtöbb ember nagyon jól ismeri a dekorációhoz felhasználható kő típusát és teljesítményét. Jelenleg a piacon általánosan használt négyféle márvány létezik: márvány, gránit, terrazzo és szintetikus kő. Között a márvány a kiváló minőségű márvány; a gránit nehezebb, mint a márvány; a terrazzót cementből és betonból kovácsolják; A természetes kő zúzott kőjét alapanyagként használják, és kötőanyaggal és más anyagokkal történő sajtolással és polírozással készülnek. A kő nagy szilárdságú. A fő termékek márvány mozaik, gránit mozaik, jade mozaik, travertin mozaik, szabálytalan mozaik, művészi derékvonal mozaik és egyéb termékek.

white marble mosaic tile

A márványmozaik sokféle középtávon kifejlesztett mozaik. Színes, de jó sav- és lúgállósággal, valamint erős vízállósággal rendelkezik, így jó piaci reakciót ad.

fish scale marble mosaic tile


A márványmozaik természetes kőből készül egy speciális eljárás során, semmiféle kémiai festék nélkül. A közepén található márványmozaik jól megőrizte magának a kőnek a sajátos színét. Ez a természetes márványmozaik az embereket egyszerű színek és kiváló természetes textúra által létrehozott térbe helyezi, és természetesen elfelejti a valóság csillogását. A nyüzsgés és az idő elhomályosítása közben érezni tudja az igazságot és az egyszerűséget.

mosaic tile backsplash

A márványmozaikok kis méretük miatt felhasználhatók egyes rejtvényekhez, és gradienshatást eredményeznek. A márványmozaikot főként fal- és padlódekorációhoz használják. A mozaik kis egységének, a színek sokféleségének és a végtelen kombinációnak köszönhetően teljes mértékben kifejezi a tervező modellezési és inspirációs inspirációját, és teljes mértékben ábrázolja egyedi művészi báját és személyiségét. Széles körben használják szállodákban, szállodákban, bárokban, állomásokon, úszómedencékben, szórakoztató helyszíneken, otthoni fali padlón és művészeti parkettákban.

stone mosaic backsplash


Egy pár:nem Következő:Luxuskő: Otthon