Stone Waterjet Márvány feldolgozás és esetek

- Feb 10, 2020-

Waterjet márvány csempe egy gyönyörű minta, hogy az emberek "varázslat" segítségével természetes színe kő helyett pigment révén az ötlet a művészi anyagok. Ez elsősorban a feldolgozott anyagok kő és a természetes egyedi színek és textúrák, valamint zseniális A művészi koncepció design befejeződött. A fejlesztés a feldolgozási technológia és a komplexitás a design parketta minták, vízsugaras vágóberendezések széles körben használják a termelés parketta minták. A komplex mozaikmintákhoz a vízsugar nélkülözhetetlen eszközzé vált. Ezért a piacon lévő kőmozaikokat általában "vízsugaras mozaikoknak" nevezik.

Feldolgozási elv

Waterjet parquetting használ ultra-nagynyomású technológia nyomásalán rendes csapvíz nyomása 250-400Mpa, majd spray át egy gem fúvóka egy belső lyuk átmérője körülbelül 0,15-0,35mm alkotnak egy nagy sebességű jet sebességgel körülbelül 800-1000m / s. Csiszolóanyag vágni a különböző anyagok, mint a kő, fém, stb

Vízsugaras vágási jellemzők

A vízsugaras vágás bármilyen anyagon egyszeri vágási folyamatot végezhet (a vízvágás kivételével az egyéb forgácsolási módszereket az anyagok sokfélesége korlátozza); a vágás során nem keletkezik hő és káros anyag, és az anyagnak nincs hőhatása (hidegvágás); vágás Ez nem igényel, vagy könnyen elvégezhető másodlagos feldolgozás utána. Biztonságos, környezetbarát, olcsó, gyors és rendkívül hatékony. Képes megvalósítani vágás bármilyen görbe, ami kényelmes, rugalmas, és sokoldalú.

A vízvágás jelenleg a legalkalmazhatóbb vágási eljárás.

Kővízsugaras parketta

Stone vízsugaras parketta a leggyakoribb vízsugaras parketta a piacon ma. Ez történik a vágás a különböző színű kő a kívánt formát vízsugarat, majd splicing ragasztóval. Márvány, gránit, jáde és műkő mind jó anyagi döntéseket. Ebben a szakaszban, kő parketta elsősorban a csillagos szállodák, nagy bevásárlóközpontok, villák, lakásfelújítás nappali, éttermek, és tornácok. Ez a legjobb és legnemesebb dekorációs termék kő díszítéssel.

Főként kétféle fém használt vízsugaras mintás: rozsdamentes acél és réz. Mivel a magasabb árak és egyszerűbb színek, ezek elsősorban arra használják, hogy néhány cég vagy szálloda jelek ebben a szakaszban, és ezek együtt kő kombinálni néhány minta. Minta.

Közönséges waterjet márvány termékek

Kő parketta egy kő-alapú dekoratív kő egy adott minta realizált vágás és egyéb folyamatok, ami praktikus és esztétikai. A tervezés révén a tér alkalmazások és a teljes tér alkotnak vizuális interakció és befolyás, hogy elérjék egy adott stílus vizuális esztétika

Alkalmazása és elismerése Art olajfestmény

Gyönyörű parketta mindig érdekes, egyszerű, luxus, vagy gyönyörű, de mindig, hogy a belső táj izgalmasabb. És a jól megtervezett és faragott parketta szépít a nappaliban, étkező, fal és más terek, és használja az egyedi minták, vonalak és színek, hogy meghódítsa a háztartások.

Vízsugaras parketta használja az egyedi színek, textúrák és anyagok természetes kő. A tervező művészi koncepciója és dizájnja révén a természetes márvány "gyönyörű képekké" van. Márvány parketta széles körben használják a modern épületek padló, fal, pult és egyéb dekoráció


Egy pár:nem Következő:Fekete Galaxy Gránit Konyha munkalapok költség