Kő háttér fal

- Feb 08, 2020-

A TV-háttérfal egy nappali vizuális központja, és tükrözi a dekoratív forma ízlését is. Ma szeretnénk javasolni néhány kő háttérfalat az alábbiak szerint.

A természetes kő intim textúrát és finom beltéri légkört biztosít, hogy együtt legyenek szervesen puhaak. Ha szereti az életet és figyelmet fordít a minőségre, akkor becslések szerint nem tud ellenállni ennek a kísértésnek ...

A kő egyszerre bájos és titokzatos, és a tervezés során gyorsan népszerűvé vált. Mindannyian szeretünk sétálni a városban, és véletlenül megtudjuk, hogy ez azonnal megüti a romantikus érzéseinket. Csakúgy, mint ezek a kis, kastélyszerű házak, úgy tűnik, hogy bármikor átmenhetnek.

Természetes kőből készült klasszikus designer finom keveréke, vagy luxus vagy egyszerű, vagy időtlen vagy visszatartott. Ez képviseli a család szilárd alapját, valamint a család jólétét és jólétét. Mindez a kínai nép Shi iránti szeretete, magányos szeretet és a család iránti nagy remény.

Az egyes természetes kőfüggönyfalak szépségét nem lehet szavakkal leírni. Otthon ez olyan, mint egy természetes természeti táj. A természetes kő háttérfal nemcsak szép és légköri, hanem a hangelnyelés, a hangszigetelés, a hullámelnyelés, stb. Funkcióival is rendelkezik. Sok helyen a háttérfal díszíthető. A tervező modern tervezési technikáin keresztül ügyesen kombinálják őket a térrel, a kultúrával és az élő művészettel, hogy megmutatják a luxusba fordított humanizmust és kultúrát.


Egy pár:Ünnepi értesítés, 2020 Luna-év, Realho Stone Következő:Hogyan kell telepíteni a gránit munkalapokat