Hogyan távolítsuk el a rozsdát a gránitból

- Feb 09, 2020-

A gránit természetes tulajdonságai miatt maga a gránit minden típusa többé-kevésbé vasat tartalmaz. Nagyon sok eső van nyáron. Amikor az eső érintkezik a gránit vasával, oxidációs reakció lép fel, és rozsdafoltok alakulnak ki. Hasonlóképpen, a feldolgozás során fennmaradó acél szemcsék, vasaló szerszámok és állványok a telepítés során, valamint fémtartalmú készülékek, például az építkezés során végzett dekoráció, rozsdafoltok kialakulását idézik elő a gránit felületén, ha a gránit tisztítószerek tisztítása vagy nem megfelelő használata befejeződik. építés után.

granite

Vannak, akik szeretnek szokásos sósavat és más savas anyagokat használni a gránit tisztításához. Ennek során csak ideiglenesen távolíthatják el a rozsdafoltokat, nem távolíthatók el teljesen, és felgyorsítják a gránit belsejében lévő vas rozsdát is, ezáltal a rozsdafoltok súlyosabbá válnak. Ezért a rozsdás foltok tisztításához speciális gránit rozsdatisztítót kell használni a rozsdafoltok teljes eltávolításához és stabil színtelen anyaggá történő átalakításához.


A sima gránit tisztítása és rozsdamentesítése
Kezelőanyag : a kender speciális tisztító- és vízkőoldószere
Építési módszer :
1. Védje a nem gránit és a gránit tisztító alkatrészeket.
2. A grániton tisztítsa meg a szennyeződéseket és a süllyedő felületet.
3. Keverje hozzá egyenletesen a tisztító rozsdatisztítót és a vizet 1: 1 arányban (a gránit nem hígul, ha erősen rozsdásodik), majd közvetlenül alkalmazza a gránit rozsdás helyére.
4. Miután az összes rozsda elhalványult (kb. Néhány perctől néhány óráig tart, a rozsda sajátos körülményeitől függően, a gránit eredeti vaskorróziós foltai, például a rozsda kő, hosszabb ideig tartanak a rozsda eltávolításában), majd Mossuk le vízzel.

5. Ha a rozsda súlyos, akkor a rozsda nem távolítható el egyszerre, és a rozsda ismételten eltávolítható.


A durva gránit tisztítása és rozsdamentesítése
1. módszer : Távolítsa el a rozsdát a gránitról sima felülettel.
2. módszer : (csak a világos színű gránitra alkalmazható):
Anyag : Kender speciális tisztító- és felújítószere.
Építési módszer:
1. Védje a nem-gránit és a gránit nem mosott részeket.
2. Tisztítsa meg a szennyeződéseket és a felszíni port a gránitról.
3. Keverje el egyenletesen a gránit tisztító és felújító szert és a vizet 1: 1 arányban (a gránit felületét nem szabad hígítani, ha a szennyeződés különösen súlyos), és közvetlenül felhordja a tisztítandó felületre.
4. Tisztítsa meg a gránit felületét vízzel kb. Egy percig.
5. Ha a helyi rozsdafoltok súlyosak, és azokat egyetlen tisztítással nem lehet teljes mértékben eltávolítani, akkor a fenti műveletet meg lehet ismételni.


Egy pár:Luxuskő: Otthon Következő:Ünnepi értesítés, 2020 Luna-év, Realho Stone