A kínai kőipar új kihívásokkal néz majd szembe az EU részéről

- Feb 10, 2020-

Az Európai Szabványügyi Bizottság (CEN) úgy határozott, hogy új követelményeket hajt végre az Európai Unióba belépő háromféle természetes kőre vonatkozóan: Csak a&átadása után; EU szabványos CE tanúsítás" és ragasztjuk a GG-jelölést; CE-jelölés" beléphet-e az Európai Unió piacára, különben a kapun túl elutasítják az Európai Unió piacáról.

Ez a&"nem tarifális technikai akadály GG"; komoly probléma, amelyet észre kell venni azoknak a kínai kőipari vállalatoknak, amelyek Európába exportálják a követ, és az európai piac megnyitására készülnek. Ez különbözik a&idézettől; dömpingellenes per" amely jogi eljárások útján behajtható, de csak a végrehajtás és az alkalmazkodás révén léphető át. A kínai' kővállalatainak fontosságot kell tulajdonítaniuk a gondolkodásnak, korán fel kell készülniük, át kell adniuk a GG-t; CE tanúsítás" a lehető leghamarabb, és szerezze be a&"CE" jelölést" Annak érdekében, hogy az Európai Bizottság (CEN) új követelményeivel folytatott közvetlen párbeszédben megragadja a kezdeményezést, fenntartsa és növelje piaci részesedését, a vállalkozás ideális nyereséget és fejlődést nyer.

Az Európai Szabványügyi Bizottság (CEN) először hajtja végre a vonatkozó ellenőrzési és vizsgálati követelményeket a Kína által Európába leginkább exportált három típusú kőre:

1, ENl341 külső padló természetes kőlap

2, ENl342 kis négyzet alakú kő (természetes kő) külső használatra

3, ENl343 Földkő külső természetes kőpadlóhoz

A fenti három kőfaj megfelelő vizsgálati és vizsgálati tartalma a&"A", a kezdeti jellegzetes teszt&"; és&"B", EU CE szabvány&".

Egy pár:Fekete Galaxy Gránit Konyha munkalapok költség Következő:nem