Fekete Galaxy Gránit Konyha munkalapok költség

- Jul 07, 2020-


Gránit van egy finom szemcsés, közepes szemcsés, durva szemcsés szemcsés szerkezetű, vagy egy porfíriszerkezetű. A részecskék egységesek és sűrűek, kis résekkel (a porozitás általában 0,3% -ról 0,7%), és a víz felszívódási aránya nem magas (a víz felszívódási aránya általában 0,15% ~ 0,46%), jó fagyállóság. A keménység gránit magas, a Mohs keménysége körülbelül 6, sűrűsége között 2.63g/cm3 és 2.75g/cm3, a nyomószilárdsága 100-300MPa, amelyek között a finomszemcsés gránit lehet olyan magas, mint 300MPa vagy annál több, és a hajlító ereje általános In 10 ~ 30Mpa.black galaxis gránit egy ilyen termék, akkor adja meg az épület tökéletes hangulatot, és lehet, hogy a projekt egy magasabb szintre.Ha keres építőanyagok, ez teljesen alkalmas az Ön igényeinek, és az első és egyetlen termék a választás, különösen a konyha és a szekrény munkalapok, ez ad a tervező korlátlan kreatív design inspirációt, és hadd alakuljon át a valóságba.

Ami a tartósság, Black Sands is páratlan tartósság előnyeit. Először is, a fekete homok gránit, másodsorban pedig a homokkő szerkezete a fekete homok sokkal specifikusabb, és különösen ellenáll a kopásés a korrózió, amely megfelel az Ön igényeinek az életidő.

Ami még meglepőbb, hogy. Függetlenül attól, hogy készült pala, padlólapok, vagy készült konyhák és munkalapok, a hatás váratlanul jó, és megvan a maga egyedi előnye az ár, mint az áttetsző jáde és műkő.
Egy pár:Stone Waterjet Márvány feldolgozás és esetek Következő:A kínai kőipar új kihívásokkal néz majd szembe az EU részéről