Rólunk

Rövid bemutatkozás

  A Xiamen Realho Stone Co., Ltd. egy márvány , gránit és kvarc anyagokra szakosodott professzionális kőcég .

Kőbánya-készleteket gyűjtöttünk 1997 óta. Saját kőbányáinkkal, gyárunkkal és exportáló vállalatainkkal a Realho Stone szállíthat vevői táblákat , munkalapokat , csempe / méretre vágott táblákat , útburkoló kő , mozaik stb.

A társaság egy tapasztalt vezetői és műszaki személyzettel, ellenőrökkel és professzionális exportáló értékesítőkkel rendelkezik, amelyek kiváló minőségű termékeket és professzionális szolgáltatásokat nyújtanak az ügyfelek számára.

  

Gyár

A Realho Stone professzionális kőüzemmel rendelkezik, több mint 46 000 m2 elfoglalt területtel és körülbelül 200 műszaki dolgozóval. A berendezés 18 blokkvágógép-készlettel, 14 importált infravörös-trimmerkészlettel burkolólapokra vágott táblákkal, 6 sorozatú CNC profilkészítő géppel kőszegélyekhez és munkalapok szélekhez, ívhurok-oszlopokhoz és vízsugaras mintákhoz készült gépek stb.

Ø A feldolgozóüzem által lefedett terület (SQM) ----- 25 000 SQM

Ø A feldolgozóüzem teljes földterülete (SQM) ------ 39 000 SQM

Ø Termelési kapacitás / hónap ----------- 75 000 SQM - 150 000 SQM (MAX)

Ø Gyári ISO tanúsítás és egyéb tanúsítás (kérjük, részletezze) ---- ISO 9001, ISO 14001 és OHSAS 18001 tanúsítványok

Ø Engedélyezi az ellenőrzést / elutasítást az ügyfelek számára, akik száraz fektetést igényelnek, impregnáló csomagolást és címkézést alkalmaznak? --- Igen, elfogadjuk az ügyfél ellenőrzést

Ø Engedélyezik-e a nemzetközi minőség-ellenőröknek a minőség-ellenőrzést? pl. SGS --- Igen, elfogadjuk a nemzetközi minőségbiztosítást is, és az ellenőrzési díjat állítólag az Ön tisztelt vállalata fedezi.Gépek (egységek száma)
* Blokk vágó
- Gang Saw 3
- Körfűrész 10
- Drótfűrész 2
* Lengyel gép 8
* Infravörös hídmarók 15
* Lánggép 2
* Bush Hammer gép 1
* Vízsugaras vágógép 12
* Gravírozó gép 2
* Kalibráló gép 3
* Osztógép 14
* Automatikus formázó polírozó gép 3
* NC alakító gép 5   Műhelyek


Márványtermékek műhely (lemez, csempe, méretre vágott, lépcső)

Műhely gránittermékekhez (lemez, csempe, méretre vágott, lépcső)

Műhely a kvarc termékekhez (lemez, csempe, méretre vágva)

Műhely munkalaphoz (gránit, márvány, kvarc)

Tájkő műhely (kockakő, útburkoló, szegélykő, gombakő, kavicsos kő)

Különleges alakú termékek műhely (korlát, oszlop, vágy)

Műhely a mozaik és a vízsugaras mozaikok számára

Műhely a sírkőhez

Termékek

Kőbánya


A Realho elődei voltak az elsők, akik a helyi kőbányászatot kezdték el. A stabil és kiváló minőségű kőanyagok keresése és a közbenső kapcsolatok csökkentése érdekében a kőbányák beszerzését a ,,,,, és.

Bányában és két kőbányában, az Imperial arany márványból és az új G603 gránitból.

  Császári arany márvány


Az Imperial Gold Marble exkluzív kőbánya-kiaknázásunk, amelyet lenyűgöz az egyedi arany háló textúra és ragyogó szín.

Bányaterületünk 700 000 M2 fölött van, blokkkészletek meghaladják a 80 000 000 M3-ot és havi kitermelésük 5000 M3 feletti.

Az Imperial Gold megjeleníti a „királyi és arisztokratikus vonásokat”, amelyek tökéletesen ideálisak a szálloda tervezéséhez és a csúcsminőségű épület dekorációjához.


  Új G603 gránit


Az Új G603 Központi Kő Körgazdasági Gazdaság Ipari Park teljes beruházása 25 milliárd RMB. A teljes tervezés 1.333.000 M2.

Kapható polírozott, csiszolt, lángolt, bush kalapácsos, antik, homokfúvott, vízsugaras, természetes hasított, ananászos stb.

Az új G603-at vadul használják nagy táblák, kis táblák, csempe, méretre vágott méret, lépcsők és emelők, járdakő, blokklemezek, sírkő, kézzel készített oszlopok és kockakő stb. Számára.

Termékek és projektek

A teljes gépsorral kvarclapokat és kvarc munkalapokat szállíthatunk Önnek; márványlapok, márványlapok, márványlapok, márványoszlopok, márványlépcsők, márványmozaikok, márványminták; gránit lapok, gránit lapok, gránit munkalapok, gránit oszlopok, gránit lépcsők, gránit burkolólapok, gránit sírkövek és speciális alakú termékek építési projektekhez, különösen szállodai, kereskedelmi és lakóépületekhez.


Termelés


Termelésünkbe beletartozik: tömbvágás, kefe, lemezcsiszolás, csempevágás, egyéb megmunkálás, elrendezés, minőségbiztosítási ellenőrzés, csomagolás és rakodás.


Ø   Kiválasztott anyagok - Az ügyfelek mintái vagy a mellékelt fényképek alapján professzionális munkást küldünk, hogy válasszon blokkokat, és keresse meg a blokkokat, hogy megfeleljenek az ügyfél színe és mintája igényeinek.

Ø   Blokkok fűrészlapra vágva - A szükséges vastagságú (általában 10 mm, 16 mm, 20 mm vagy 30 mm vastagságú) durva lemezekre vágott vagy a Gang Saw Machines által apróra vágott blokkok.

Ø   Polírozás - a lemezek vastagságát, síkosságát és fényességét megkönnyíti a minőségi igények elérése érdekében. A csiszolás révén a kövek megmutatják színét, mintáját és fényességét.

Ø   Vágás méretre - Infravörös vágógéppel a táblákat a kívánt méretre vágják.

Ø   Extra feldolgozás - A fenti feldolgozási lépéseken kívül néhány termék, például csiszolt élek, ferde élek és fúrt furatok, extra feldolgozást igényel.

Tanúsítvány

Termékeinket a nemzetközi minőségi szabvány szerint gyártjuk. És termékeinket hatósági szervezetek tanúsítják.

Csapat és kiállítás

20 éves kő tapasztalattal rendelkezik, és tiszteletben tartja a minőségi és szolgáltatási színvonalunkat is,

A Realho kő tekintélyes és jó hírnevet nyer az ügyfelek körében.

A Realho kőcsapat elkötelezett a „Hitelesség legmagasabb, a minőségorientált” szolgáltatás elve mellett,

amely a Realho kőből áll, hogy hiteles üzleti partnerré váljon.